Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Sfaturi practice

  • Pentru ca fasolea sa fiarba mai repede, sarea se adauga numai la sfarsit;
  • Pentru a se inlatura mirosul de varza, in apa in care fierbe se pune o felie de paine neagra;
  • Pentru ca uleiul sa nu mai sara la prajit, se pune in el putina sare sau coaja de cartof spalata;
  • Daca dulceata din camara a inceput sa mucegaiasca, se deschide borcanul, se ia cu o lingura mucegaiul de deasupra, apoi se pune dulceata la fiert. Se lasa sa dea un clocot dupa care se toarna in borcanul curat;
  • Mierea zaharisita nu se arunca. Se introduce borcanul intr-un vas cu apa si se pune la fiert. In timp ce apa se incalzeste, se amesteca mierea.
Anunțuri

Mai 7, 2009 - Posted by | Sfaturi practice

6 comentarii »

  1. Multumim pentru sfaturi.
    Unele chiar imi sunt utile.

    Comentariu de lorrena | Mai 7, 2009

  2. Bine ai venit pe blog lorrena. Ma bucur cand pot sa fiu de folos.

    Comentariu de ghiocel07 | Mai 7, 2009

  3. chiar utile, merci si eu 🙂

    Comentariu de criserb | Mai 7, 2009

  4. Cu drag si tie

    Comentariu de ghiocel07 | Mai 7, 2009

  5. Bine de ştiut. Unele din sfaturi le-am primit şi eu de la mama, nu am ştiut însă de „remediul” uleiului ce sare. Mulţumesc frumos!

    Comentariu de andreeako | Mai 11, 2009

  6. …sper sa nu fi facut cineva greseala de a arunca mierea zaharisita. Doar mierea NATURALA cristalizeaza!

    Comentariu de mariana | Mai 13, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: