Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pasta de sardele

Ingrediente: O cutie de sardele (250 gr) in ulei, 150 gr unt, sare piper, ceapa.

Mod de preparare: Se freaca spuma untul, se adauga sardelele scurse bine de ulei, se amesteca foarte bine pana se incorporeaza perfect. Se adauga sare, piper si ceapa verde taiata marunt sau ceapa obisnuita rasa. Se aseaza in castron si se orneaza cu lamaie si masline.

Anunțuri

Mai 7, 2009 - Posted by | Aperitiv | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: