Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Oua umplute cu branza

Ingrediente: 5 oua, 175 gr branza de vaci, 25 gr telemea, 75 gr unt, boia dulce.

Mod de preparare: Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Galbenusurile se amesteca cu branza de vaci, telemeaua si boiaua dulce. Se freaca bine pana se obtine o pasta cu care se umplu jumatatile de albus de ou. Se aranjeaza pe platou si se decoreaza cu salata verde si masline.

Anunțuri

Mai 7, 2009 - Posted by | Aperitiv | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: