Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Ingrediente: doua cutii ciuperci champignion taiate, putin ulei, faina, 100 ml lapte, sare, piper, marar.

Mod de preparare: Se pune uleiul in cratita si se prajeste in el faina. Se stinge cu apa de pe ciuperci, se adauga laptele si se amesteca in continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare si piper. Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai groase. La nevoie se subtiaza cu lapte. Se adauga ciupercile, se amesteca, se lasa sa dea un clocot, se adauga marar. Se serveste cu mamaliguta sau cu cartofi piure.

Anunțuri

Aprilie 2, 2009 - Posted by | Mancare | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: