Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Covrigei

Ingrediente: 1 kg faina, un pachet si jumatate de margarina, 3-4 oua.

Mod de preparare: Drojdia se inmoaie in lapte caldut in care se pune sare (0 lingura), si putina faina deasupra. Faina, margarina, drojdia, putina branza data pe razatoarea mica si 2-3 linguri de smantana se framanta foarte bine si se lasa sa creasca cca 2 ore. Se intinde o foaie, se taie cu forma de covrigei, se dau cu ou si se presara sare sau susan. Se coc covrigeii la foc moderat.

Anunțuri

Aprilie 1, 2009 - Posted by | Covrigei

4 comentarii »

  1. ghiocel,am sa execut si eu reteta asta ,seamana leit cu a mamei mele!

    Comentariu de alison | Aprilie 2, 2009

  2. restul sunt ok, dar covrigei ii luam de la colt.

    Ma gandesc amuzat cum ar fi sa ma pregatesc sa fac covrigei.

    Next up, as prepara sare si piper myself.

    :))

    Keep up the good stuff.

    Salamul pare delicious btw

    Comentariu de Sophie Bouchle | Aprilie 28, 2009

  3. @Sophie-de ce nu? Este amuzant, iar daca gasesti forma de covrigei, chiar este o relaxare. De savoare ce sa mai zic.

    Comentariu de ghiocel07 | Aprilie 28, 2009

  4. Am o intrebare…in afara de bucataria personala te-ai gandit sa try out retete si poate un cook out undeva la aer liber, maybe a picnic in a park cu tema desert sau pastry ?

    Comentariu de Sophie Bouchle | Aprilie 29, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: