Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Prajitura „Florica”

Blat: 5 oua, 150 gr zahar, o lingura cacao, 70 gr faina, praf de copt. Se face un blat obisnuit si se coace in tava.

Crema: 4 galbenusuri se freaca cu 4 pachetele zahar vanilat, 200 gr lapte si 2 linguri faina. Se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Separat se freaca 200 gr unt cu 200 gr zahar pudra. Albusurile se bat pe abur cu 200 gr zahar si 2 pachetele zahar vanilat. Aceasta crema se amesteca cu prima dupa ce s-a racit. Se pune peste blat si se rade ciocolata menaj.

Anunțuri

Martie 4, 2009 - Posted by | Prajitura

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: