Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Saleuri din aluat fraged

Ingrediente: 200 gr faina, o lingurita sare, piper, un praf de mustar, 100 gr unt, 100 gr branza rasa, 1 galbenus, apa.

Mod de preparare: Se amesteca faina cu sare, piper mustar, se incorporeaza untul si branza. Adaugam galbenusurile si apa pentru un aluat suplu ce se framanta bine. Se intinde o foaie de 3 mm, se unge cu albus de ou, se presara sare sau chimen, se taie betisoare cu ruleta si se coc.

Anunțuri

Februarie 17, 2009 - Posted by | Saratele

3 comentarii »

  1. Uite,vezi..acestui instrumenrrt i se spune, in Banat ,pintenul si se taie cu el pastele ce se pun in supa…flechite se numesc 🙂

    Comentariu de Elisa | Februarie 18, 2009

  2. @Elisa-sa inteleg ca esti banatanca? La noi in Ardeal se numesc tascute.

    Comentariu de ghiocel07 | Februarie 18, 2009

  3. Pai da,de origine din Comlosu-Mare,de la Arad spre Periam si Nerau,poate stii… 🙂 ,dar de aproape 40 de ani…hehe sunt aici,la Fagaras,unde mi-am creat Banatul meu personal 😆

    Comentariu de Elisa | Februarie 19, 2009


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: