Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Budinca de macaroane

Ingrediente: 300 gr macaroane, 200 gr cascaval, 100 gr branza telemea, 200 ml smantana, 3 galbenusuri, sare, piper

Mod de preparare: Se fierb macaroanele in apa cu sare. Intre timp se da pe razatoare cascavalul si branza telemea. Se amesteca smantana cu galbenusurile, branza si jumatate din cantitatea de cascaval. In acesata compozitie se incorporeaza macaroanele fierte si scurse, apoi se rastoarna intr-o forma de yena sau o cratita si se presara restul de cascaval. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. (In compozitie se poate adauga si 200 gr sunca taiata cubulete)

Anunțuri

Februarie 10, 2009 - Posted by | Budinca | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: