Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Pasta de conopida

Conopida se curata se desface in buchetele se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Dintr-un galbenus crud si unul fiert se face o maioneza de consistenta tare. Conopida fiarta se scurge foarte bine, se pune intr-un castron si se paseaza pana devine o pasta.  Se adauga maioneza, se pune sare si piper. Se rade putina ceapa si se adauga un strop de zeama de lamaie. Se orneaza cu albusul de ou fiert si felii subtiri de lamaie. Se serveste ca aperitiv si la masa de Craciun.

Anunțuri

Decembrie 17, 2008 - Posted by | Aperitiv |

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: