Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Inghetata „parfe”

Desi suntem in plina iarna, merita sa incercam o reteta de inghetata. Se leaga un sirop din 2 linguri cacao, 5 linguri zahar, 3 linguri apa. Se fierbe pana da un clocot . Dupa ce se raceste putin acest sirop se adauga pe rand 4 galbenusuri, o cupa de smantana grasa si albusurile batute spuma. Este o inghetata foarte fina si nu face “ace” dupa congelare.

Anunțuri

Decembrie 6, 2008 - Posted by | Inghetata | , ,

4 comentarii »

  1. Cred ca niciodata nu ma voi plictisi sa mananc inghetata asa ca sugestia ta este grozava. Ce ar fi ghiocel daca ai cauta in caietul mamei tale minunate niste aperitive mai speciale ca tot vin sarbatorile si prinde bine sa le facem copiilor nostri o surpriza. Astept cu nerabdare retetele minune.
    Cu drag ,
    Wini

    Comentariu de Malvine Socaci | Decembrie 6, 2008

  2. INCERC SI EU IN ACEST WE,MULTAM!

    Comentariu de laura vadeanu | Mai 22, 2009

  3. foarte faina reteta..:X am incercat-o si a iesit foarte buna..:X ms mult..:*

    Comentariu de Gyulya | Iunie 14, 2010

  4. @Gyulya-ma bucur daca ti-am fost de folos.

    Comentariu de ghiocel07 | Iunie 14, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: