Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Fursecuri coronite

Cantitati: 300 gr faina, 1 ou intreg si un galbenus, coaja de la o lamaie, vanilie, 210 gr zahar pudra, 180 gr unt sau margarina.

Mod de preparare: se framanta toate aceste ingrediente foarte bine. Se intinde o foaie groasa de cca 0,5 cm. Se taie forme rotunde cu paharul de lichior. Jumatate din cantitate se taie in mijloc cu un degetar si se dau prin albusul ramas si batut si prin nuca macinata amestecata cu putin zahar (pe o parte). Se pun la copt in tava neunsa. Dupa ce sunt coapte se lipesc doua cate doua, cu marmelada sau crema (una intreaga cu una gaurita si data prin nuca cu zahar).

Se pot face inainte cu o saptamana de sarbatori.

Anunțuri

Noiembrie 28, 2008 - Posted by | Fursecuri |

2 comentarii »

  1. Vorbesc cu mosu sa-ti aduca un aragaz nou, daca asta vechi nu mai corespunde.
    Dar atunci …

    Comentariu de sip | Noiembrie 29, 2008

  2. Simplu, atunci…o sa am unul nou!

    Comentariu de ghiocel07 | Noiembrie 29, 2008


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: