Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Cornulete cu cascaval

Ingrediente: 500 gr faina, 250 gr margarina, 1 ou, 1 lingurita sare, 1 lingurita zahar, 100 gr lapte, drojdie cat o nuca, 50 gr cascaval ras.

Mod de preparare: Faina, galbenusul, margarina, sarea, zaharul si drojdia dospita in lapte se framanta si se face o coca potrivita. Se imparte in 6 parti egale. Fiecare parte se intinde separat cam de marimea unei farfurii intinse mari si se imparte cu ruleta in 8 parti egale. Fiecare triunghi se ruleaza incepand de la baza. Cu albusul batut putin, se unge fiecare cornulet si se presara cu cascaval ras. Se pun in tava dandu-se forma de cornulet. Se coace cca 25 minute la foc bun. Se servesc calde, dar sunt bune si reci ca aperitiv.

Anunțuri

Noiembrie 26, 2008 - Posted by | Aperitiv | ,

3 comentarii »

  1. Ce-mi place cum se scarpina Cascavalul … o avea pureci?

    Comentariu de sip | Noiembrie 26, 2008

  2. @SIP-cascavalul nu se scarpina, se rade. La cornulete se foloseste cascaval ras.

    Comentariu de ghiocel07 | Noiembrie 26, 2008

  3. Ce cascaval cumsecade, se rade singur, se sacrifica pe altarul cornuletelor! hihihi

    Comentariu de Flyingroo | Aprilie 14, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: