Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Prajitura cu nuca de cocos

Aluatul: 100 gr unt, 2 oua intregi, 2 linguri miere, 200 gr zahar pudra, 300 gr faina, 200 gr lapte, 1 pachet praf de copt.

Glazura: 375 gr zahar tos, 150 gr unt, 150 gr margarina, 40 gr cacao, 6 linguri lapte, 3 linguri rom.

Modul de preparare: ouale, untul, zaharul, mierea se freaca bine impreuna ca pentru un piscot. Se adauga alternativ faina, laptele si praful de copt si se obtine un aluat de consistenta unei smantani groase, care se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este coapta se lasa sa se raceasca si apoi se taie bucati. Glazura preparata se pune intr-o cratita si se lasa pe marginea sobei sa se topeasca, insa fara sa fiarba. Bucatile de prajitura se introduc in glazura calda pe rand si se scot pe hartie impermeabila. Cand s-a terminat oparatiunea de inmuiere in glazura se iau tot pe rand bucatile de prajitura si se dau prin nuca de cocos.

Prajitura este foarte buna, aspectuoasa si fina.

Anunțuri

Noiembrie 12, 2008 - Posted by | Prajitura | ,

2 comentarii »

  1. suna delicios

    Comentariu de cristina | Decembrie 25, 2008

  2. foarte bbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    adica delicioasa

    Comentariu de cristina | Decembrie 25, 2008


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: