Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Cuib de viespe

600 gr faina, 4 galbenusuri, putina sare, drojdie dospita in lapte. Se framanta pe planseta, aluatul trebuie sa fie mai moale.

200 gr unt se topeste cu 200 ge zahar tos si 2 plicuri zahar vanilat.

Aluatul se imparte in doua si untul la fel. Se intinde aluatul, se unge cu unt, se presara nuca macinata, se ruleaza. Se taie in bucatele de 2,5 cm si se aseaza in tava neunsa. Se coace la foc mai repede. Cand sunt aproape coapte se insiropeaza cu sirop (lapte, zahar si vanilie ) si se mai dau putin la cuptor. Se servesc calde sau reci alaturi de o cana de lapte.


Anunțuri

Noiembrie 10, 2008 - Posted by | Prajitura

2 comentarii »

  1. Totusi cam cat lapte? Ar fi relevant sa aflam..

    Comentariu de mari | Aprilie 19, 2010

  2. @mari-cca 100 ml

    Comentariu de Ghiocel07 | Aprilie 19, 2010


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: