Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Rulada de carne

6 cepe mari taiate solzisori se calesc, se pun 500 gr carne bucati si se face o tocanita. Se mai adauga apa si se fierbe bine. Cand este rece se da prin masina de tocat carne, se adauga sare, piper, 100 gr unt, se freaca bine si se intinde pe un celofan umed. Umplutura: se zdrobeste pestele din doua cutii sardele in ulei, se adauga 100 gr unt frecat spuma, 3 galbenusuri de ou fierte si zdrobite, 2 lingurite de mustar, sare, piper, albusurile cubulete. Se intinde aceasta umplutura peste blatul din carne si se ruleaza cu ajurorul celofanului. Se da la congelator sa se intareasca. Se taie felii, se orneaza cu salata si maioneza. Se serveste ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi.

Anunțuri

Noiembrie 7, 2008 - Posted by | Aperitiv | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: