Retetele Mamei

Niciodata nu e prea tarziu !

Chec sarat

Ingrediente: 250 gr faina, 4 oua, 200 gr vin alb sec, 200 gr margarina, 200 gr jambon slab, 200 gr masline verzi fara samburi, 100-150 gr cascaval ras, amoniac stins.

Mod de preparare: Se freaca margarina spuma, se adauga amoniacul si faina. Se incorporeaza pe rand ouale, se subtiaza treptat cu vinul alb, se adauga treptat maslinele verzi sferturi, jambonul in cubulete si la urma cascavalul ars. Se toarna intr-o forma de chec care se umple pe jumatate, creste la copt. Se da 50 minute la cuptorul incins. Atentie: o sunca prea grasa ingreuneaza aluatul, prea mult cascaval il face cleios, focul slab impiedica cresterea suficienta.

La cumparaturi in Lubeck

Anunțuri

Noiembrie 6, 2008 - Posted by | Aperitiv | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: